submit


Olen täällä, etsi minun tulevaisuuden kumppani elämässä. Etsin kunnon mies ja hyvä mies. Mies, joka tietää, miten käsitellä vakavaa suhdetta. Minä, kuten fine dining, kävellä rannalla, tai jopa jäädä kotiin hyvä keskustelu ja ruokaa. Olen helppo olla ja olen uskollinen, rakastava, makea ja luottamuksen arvoinen. Etsin mies, joka on vakava rakentamisessa suhde.’ ‘Yksinkertainen, että et koskaan pahoillani. Minun asenne on kuin auringonlasku. se riippuu siitä, miten kohtelet minua) ‘minä olen suora ihminen ja avoin. Innokas oppimaan uutta ja jännittävää seikkailua, kuten sukellusta, vaellus. Kiinnostunut eri kulttuuria ja käytäntöjä. Olen aina näyttää positiivinen puoli elämää ja kokea elämää sen todellisuuden olen avoin ennakkoluuloton henkilö ja suoraan asiaan. Kokemus tekee minusta vahva ihminen, en tuomitse ihmisiä sen sijaan minä tiedän, että elämä on.’ ‘Olen normaali nainen, toivon, fiksu ja hauska pidän luonnosta ja saada ulkona, kun voin, joskus kameran kanssa tai trek ja toisinaan työhön viinitarhaani,’

About