submit


Etusivu Rekisteröidy Kirjaudu sisään Haku Selaa Alkuun Nyt Verkossa Paikkoja UKK Dating Affiliate-Ohjelma tietosuojakäytäntö Asiakaspalvelu Copyright Lava Paikka Et tiedä, että olen rakastava ihminen, miksi. koska minun menneen elämän, en koe useita kertoja lankaan ja pelataan vaikka yritän parhaani rakastaa heitä ja antaa elämän rakkautta, mutta kai se on elämää, ehkä he nimeni On Julie. En viettää minun aikaa Työskennellä ja Katsella elokuvia. Etsin vakava rakkaus ja Vakavaa suhdetta. Harrastuksiani ovat katsella elokuvia ja Ruoanlaitto. En dompt on töitä nyt, koska olen jo lopussa minun olen yksinkertainen olento, jolla on optimistinen elämässä, luultavasti halusin viettää aikaa, työ ja perhe. Olen kiinnostunut matkustaa ulkomaille, tavata ihmisiä, joilla on erilainen kulttuuri uskomukset ja ymmärtää olen Jaelyn-vuotias, asun yksin ja minulla ei ole perhettä ja olen töissä täällä markkinoilla myymällä vihanneksia ja hedelmiä olen pitkät hiukset ja hyvin ohut, minun parhaat ominaisuudet on minun persoonallisuutta. Ja olen fashionista ja minä tarvitsen jonkun, joka rakastaa minua aivan kuten nainen, joka on hyvä ja puhdas sydän, ja minulla on niin paljon rakkautta antaa ansaitsevat kumppani. Hei, minä olen Ilo olen vuotta vanha single koskaan ollut naimisissa ja ei ole lapsia. Asun yksinkertainen henkilö, helppo menossa, avoin, rakkaus kokki, leivontaan jne. En ollut Qatarissa työskennellyt myyjä. Olen nyt Filippiineillä. vaalean ruskeat hiukset. Olen mieluummin itse kuin keskimäärin. Olen tottunut siihen, että olen vain yksinkertainen nainen. Rakastan viettää vapaa-aikaa perheiden kanssa. Pidän ulkoilma-aktiviteetteja, kuten lentopalloa. Ja rakastan myös tehdä laulaa karaokea ystävien kanssa. Minulla on mustat pitkät hiukset. Minulla on slim fit olen yksinkertainen musta kauneus Aasian tyttö vain tavallinen nainen. olla tarkka. En voi olla konservatiivinen, moderni ja rento riippuu myös tilaisuudessa luotettava, matka ystäviä, huolehtiva, kunnioittava, kiltti ja rakastava täällä

About