submit


Etusivu Rekisteröidy Kirjaudu sisään Haku Selaa Alkuun Nyt Verkossa Paikkoja usein kysytyt kysymykset Dating Affiliate-Ohjelma tietosuojakäytäntö Asiakaspalvelu Copyright Lava Paikka olen vuotta vanha alkaen Filippiinit. Pidän rehellinen, uskollinen ja rakastaa minua sellaisena kuin olen. En korkeus, lohkon hiukset. Rakastan seikkailu mies. Kiitos. Rakastan mies voi arvostaa, kuka minä olen. Olen kohtelias olen, kuten hygienia-ja koulutus-haluan olla seksikäs mieheni kanssa olen seksikäs ja tyylikäs Hoitoon vartalostani on suuri merkitys minulle huolta rakkaani huolta meidän pesä kohtelias mies, mies, joka on oikea olen positiivinen henkilö, jolla on suuri sydän ja puhdas sielu.) Olen valmis auttaa ja antaa hoitoa niille, jotka sitä tarvitsevat, Minun hymy on aina kanssani) olen luova ihminen, en tehdä naisten kaunis ja sitä on miellyttävä minulle. Pidän elokuvan katselu, ruoanlaitto ja kuunnella musiikkia, tykkään matkustaa, mutta ei aina, pitkät hiukset, en ole hoikka henkilö. hieman pullea, tykkään pukeutua t-paita n farkut lenkkarit, kun menee ulos olen Ruoka-intoilija, rakastaa kokki, matkailija, laulaja, kaksisuuntainen. Lähetä minulle teidän whatsapp joten kuvaketta lisätä u.’, Aasialainen, ruskea ihoinen, normaali kehon tyyppi, rento mutta ei tylsä. Joku, joka olisi täysin tukea minua millään tavoin, olen rakastava, ymmärrystä ja etsivät minun Mr. right. Rakastan tehdä kierrätettyjä asioita vapaa-ajalla. Olen taiteellinen kuin ystäväni kuvaa minua. Arvostan taidetta. koska me ihmiset olemme paras taide pois kaikki. Olen pitkään»Hei, nimeni on Helmiäis, olen vuotta vanha. Kasvoin tällä Bilgi City, Filippiinit. Olen puhdas Filippiiniläinen. Minulla on sisaret ja veljet. Harrastuksiani ovat lenkkeily, lukeminen ja pyöräily. Minun korkeus on pitkä blondi on vaikea sanoa, erityisesti kuvailet itseäsi, sillä se on kuin edistää. mutta mitä näet kuva, joka on todella minua, rakastavat nauraa ja huoleton elämä. mitä näytät ei ole oikeastaan väliä, olen Onnellinen, Että Henkilö on Täynnä Luottamusta Kohdata Elämän Haasteita. Minä Kasvaa Jopa Olla Ystävällinen ja Viehättävä Kaikille, olen Hyvin maanläheinen Ihminen, ja Uskon, Että rento Asenne Saa Ihmiset Tuoda

About